Vtisi strank

Za akustično rešitev svojega domačega glasbenega ateljeja sem se obrnil na podjetje Elektroakustika, ki mi je profesionalno pomagalo urediti zvočno sliko prostora. S storitvijo podjetja in rešitvijo akustike sem zelo zadovoljen. Strokovnost, svetovanje, ažurnost in prijaznost podjetja je na najvišji ravni. Močno priporočam vsem, ki bi si želeli izboljšati zvočno sliko prostora!

Dr. Denis Čuček, Lenart v Slovenskih goricah

Ko sem potreboval akustično rešitev v svoji domači pisarni, sem se obrnil na podjetje Elektroakustika. V podjetju so mi ustrezno svetovali, priporočili več možnih rešitev katere smo skupaj preučili, nato pa sem se za eno izmed njih tudi odločil. Z rešitvijo sem zelo zadovoljen in prav tako s storitvijo, svetovanjem in njihovim odnosom ter odzivnostjo.

Ivan Križnar, Simplified.me

S storitvijo podjetja Elektroakustika  sem bila zelo zadovoljna. Gospod Marko je prišel na objekt, strokovno preveril situacijo (problem prekomernega prehajanja zvoka iz sosednje vrstne hiše) ter podal svoje mnenje in najbolj optimalno akustično rešitev, ki nam je v veliki meri rešila težavo, obenem pa je predlagana rešitev tudi bistveno pocenila prvotno načrtovano investicijo .
Skratka: kvalitetno, strokovno in zelo prijazno! Priporočam!
Mateja Polič, Ljubljana

S storitvijo podjetja sem zelo zadovoljen. So zelo odzivni, ažurni, prijazni, ustrežljivi in resnično so strokovnjaki na svojem področju. Vse te lastnosti se pri malo katerem podjetju pojavijo v isti povedi. Glede na to, da je šlo v mojem primeru za aplikacijo panelov v dnevno sobo, kjer je zelo pomemben tudi končni izgled, precej omejen pa sem imel tudi budžet, so bili zelo potrpežljivi, razumevajoči in nevsiljivi, tako da smo skupaj našli najprimernejšo rešitev. Kar se problemov na področju akustike prostora tiče, je Elektroakustika edini pravi naslov - priporočam.

Tadej Lorenčič, Ljubljana

Dosedanje izkušnje s podjetjem so izjemno prijetne, vsi posli so bili izvedeni v dogovorjenih rokih in v ustrezni kvaliteti, pred tem pa smo bili ustrezno svetovani o najboljših možnostih r15ešitve naših zahtev. Še v naprej si želimo takega sodelovanja in voščimo veliko delovnih uspehov.

Matjaž Rebolj, Filozofska fakulteta

Odkrit in odprt odnos do stranke, iskrenost in zavzetost za iskanje obojestranskega zadovoljstva, hiter odziv na povpraševanje in pri izvedbi del.

Matjaž Šporar, Krajevna skupnost Šmarca

Izvedli ste celoten, zahteven projekt od zasnove do zaključne izvedbe.

Andrej Smrdu, podravnatelj Gimnazije Vič

"Tehnološko je prostor zelo dobro načrtovan, saj ima osrednje ozvočenje, ki je speljano po celotnem prostoru, tako se lahko koncert v živo na terasi predvaja tudi po zvočnikih v vseh sobah," Anže Koren o našem skupnem projektu v lokalu Pišek

Anže Koren, arhitekt, studio a+v

Z vašim podjetjem Elektroakustika smo bili zelo zadovoljni. Gospod Marko nam je pri naših projektih in akustičnih prenovah dvorane in učilnic zelo dobro in profesionalno svetoval ter tudi kvalitetno izvedel vsa dela, ki smo jih naročili. Vaše podjetje smo priporočili vsem, ki so nas spraševali ali pa potrebovali podobne usluge. Tudi v bodoče imamo željo sodelovati z vami.

Matija Slak, Ravnatelj, Glasbena šola Novo Mesto

Sodelovanje z vami je bilo zame rešitev, kajti naša župnijska cerkev sv. Urha je nujno potrebovala akustično sanacijo. Po potresu je bila namreč obnovljena, a se pri tem ni pazilo na slišnost v prostoru. Tako se med obhajanjem bogoslužja v cerkvi skorajda nismo slišali; sedaj je ta težava povsem odpravljena. Poleg tega sem zadovoljen tudi z ozvočevanjem. Žal smo na repu elektičnega omrežja, zato smo se morali namesto z digitalnim zadovoljiti z analognim sistemom. Tudi tu pa smo z nadgradnjami (kot so npr. boljši mikrofoni in podobno) prišli do želene slišnosti in možnosti praktične uporabe tega, kar imamo. Poleg Bovca ste nam ozvočevali še cerkev na Srpenici in v Logu pod Mangartom in tudi s tem delom smo zadovoljni.

Vilijem Čušin, Bovec

- Kvaliteta opravljenega dela je presegla vsa moja pričakovanja.
- Ekipa je izredno sposobna in zelo samostojna.
- Delo je bilo opravljeno v najkrajšem možnem času.
- Vsi dogovori in svetovanja so bili na najvišji strokovni ravni.
- Ker je bilo delo tako dobro opravljeno sem z g. Bokalom že v dogovoru za naslednji projekt.
Če boste še naprej tako aktivni in strokovni ne boste imeli nikakršnih težav.

Robert Jamnik, Gimnazija Jožeta Plečnika LJ

S podjetjem Elektroakustika naše društvo sodeluje že več let. Vsi, ki se ukvarjamo z »vsebino« (pri nas večkrat letno organiziramo seminarje, ki se jih udeležuje 200–300 oseb), smo zelo veseli, če smo glede tehnične plati lahko popolnoma brez skrbi – nanjo preprosto »pozabimo«, saj vemo, da jo odgovorna oseba, kot je gospod Marko Selšek, obvlada. In ne le, da sta slišnost in brezhibna projekcija na visokem nivoju, pomembno je tudi dejstvo, da postavitev zvočnikov, kabli, osvetlitev in podobno niso moteči za obiskovalce. S podjetjem Elektroakustika želimo tudi v bodoče sodelovati, saj smo bili z njimi in njihovim delom vedno zadovoljni (zelo pomembna pri vsej zadevi je tudi prijaznost, zanesljivost in razpoložljivost osebja). Obilo dobrih uspehov jim želimo še naprej!

Dani Siter, društvo DiŽ

S podjetjem Elektroakustika smo v vseh pogledih zelo zadovoljni. Njihove storitve (od svetovanja do končne izvedbe) so opravljene profesionalno, ravno tako smo zelo zadovoljni z njihovimi izdelki in produkti. Že nekaj časa sodelujemo z njimi in tako bo tudi ostalo v prihodnje. Toplo priporočam E@!

Marko, Šmarje pri Jelšah