Prikaži podstrani

Partnerji

ARTNOVION

Pri Artnovionu jih žene strast. Strast do akustike, strast do zmogljivosti. Z nadarjenim timom si močno prizadevajo, da bi potisnili meje akustičnega inženiringa, da bi ustvarili edinstveno kolekcijo izdelkov za oblikovanje trendov, ki so hkrati visoko zmogljivi.

S pomočjo tehnologije, ki je jedro trdne mreže partnerjev, združujejo najboljše vidike oblikovanja, inženiringa in storitev za stranke, ponujajo izbor izdelkov, ki združujejo visoko zvočno zmogljivost in edinstvene vizualne učinke.

Poglej vse izdelke Artnovion

UNIELECTRONIC

Nemško podjetje, ki že več kot dvajset let uspešno deluje na področju proizvodnje (vključno z OEM), uvoza in prodaje elektronskih izdelkov s poudarkom na PA sistemih.

Poglej vse izdelke UNIELECTRONIC

MASTERAUDIO

Italijansko podjetje ADM SRL deluje že od leta 1981 in z blagovno znamko MasterAudio deluje na področju distribucije elektronskih in avdio izdelkov ter strankam ponuja kakovostne izdelke in izredno konkurenčne cene. Zahvaljujoč izkušnjam je danes ADM SRL eden največjih italijanskih distributerjev na področju profesionalne avdio in hi-fi opreme za avtomobile (z blagovno znamko Master Audio) in na področju klimatizacije (z izdelki Master Clima).

Poglej vse izdelke MASTERAUDIO

TAG

Paleta izdelkov francoskega podjetja TAG je rezultat dolgoletnih izkušenj na področju profesionalnih avdio sistemov in obstaja že od leta 1996. Glavni cilj je bil vedno spodbujati visoko kakovost z razvojem profesionalne palete izdelkov in s tem odgovarjati potrebam in zahtevam trga. Vsi izdelki so razviti in izdelali s strani njihovih izkušenih strokovnjakov v Franciji.

Poglej vse izdelke TAG

AUDAC

Pod okriljem belgijskega podjetja PVS so zrasle 3 blagovne znamke: AUDAC, PROCAB in CAYMON. PVS se je iz majhnega belgijskega podjetja razvil v eno najbolj inovativnih avdio podjetij na svetu, specializirano za avdio-video rešitve, ki spreminjajo vsakdanje življenje. Danes, po več kot 35 letih, še vedno ostajajo zvesti svojim prvotnim izhodiščem razmišljanja izven ustaljenih tirnic in nudijo zanesljive, odlične rešitve. Da bi ohranjali to ideologijo, v svojih vrstah združujejo talente z različnimi prepričanji, perspektivami in ozadji, a s skupnimi sanjami: spreminjati zvok na bolje. Naše podjetje nudi dobavo izdelkov njihove blagovne znamke AUDAC; kakovostne produkte s področja linijskih in glasbenih sistemov ozvočenj. Ponudimo vam lahko široko paleto izdelkov za inteligentne konferenčne sisteme, vgradne in stenske zvočnike, zvočne omarice in stebričke, klasične, digitalne, večkanalne in 100V ojačevalce. Njihov program obsega tudi dinamične, naglavne in konferenčne mikrofone, mešalne mize, predvajalnike ter dodatno opremo (phantom napajalniki, avdio-transformatorji, vtičnice, regulatorji glasnosti, merilna oprema).

Poglej vse izdelke AUDAC

PROCAB

Pod okriljem belgijskega podjetja PVS so zrasle 3 blagovne znamke: AUDAC, PROCAB in CAYMON. PVS se je iz majhnega belgijskega podjetja razvil v eno najbolj inovativnih avdio podjetij na svetu, specializirano za avdio-video rešitve, ki spreminjajo vsakdanje življenje. Danes, po več kot 35 letih, še vedno ostajajo zvesti svojim prvotnim izhodiščem razmišljanja izven ustaljenih tirnic in nudijo zanesljive, odlične rešitve. Da bi ohranjali to ideologijo, v svojih vrstah združujejo talente z različnimi prepričanji, perspektivami in ozadji, a s skupnimi sanjami: spreminjati zvok na bolje. Vse rešitve, ki jih ponuja PROCAB, imajo en skupni cilj: zagotoviti najzanimivejše povezave za jutrišnje uporabnike. Z leti je bila sestavljena visoko specializirana ekipa inženirjev za kabliranje in elektroniko, ki zagotavlja, da PROCAB ostaja na čelu inovacij.

Poglej vse izdelke PROCAB

CAYMON

Pod okriljem belgijskega podjetja PVS so zrasle 3 blagovne znamke: AUDAC, PROCAB in CAYMON. PVS se je iz majhnega belgijskega podjetja razvil v eno najbolj inovativnih avdio podjetij na svetu, specializirano za avdio-video rešitve, ki spreminjajo vsakdanje življenje. Danes, po več kot 35 letih, še vedno ostajajo zvesti svojim prvotnim izhodiščem razmišljanja izven ustaljenih tirnic in nudijo zanesljive, odlične rešitve. Da bi ohranjali to ideologijo, v svojih vrstah združujejo talente z različnimi prepričanji, perspektivami in ozadji, a s skupnimi sanjami: spreminjati zvok na bolje. Eden najpomembnejših kazalnikov za uspeh podjetja so kupci; ljudje, ki so kupili izdelke CAYMON in jih preizkusili v vsakdanjem življenju, jih kupujejo še naprej. V podjetju si namreč prizadevajo za najvišjo kakovost. Nenehno razvijajo svojo paleto izdelkov, da bi lahko ponudili najboljše rešitve. Nudijo široko paleto montažnih izdelkov od stojal, mikrofonov in stojal za zvočnike, pa vse do nosilcev, ohišij, adapterjev, mehkih zaščitnih torb in dodatkov. Njihova široka ponudba odraža tudi veliko raznolikost kupcev. Produkti so tako uporabni v cerkvah, koncertnih dvoranah, nočnih klubih, kulturnih centrih, pri posameznih glasbenikih, simfoničnih orkestrih …

Poglej vse izdelke CAYMON

 AUDIOropa – divizija skupine Humantechnik

Večja neodvisnost za ljudi z izgubo sluha: v zadnjih 30 letih je razvoj tehnologije, ki ljudem omogoča boljšo kakovost življenja, povzročila nastanek skupine podjetij, ki so se uveljavila na nemškem trgu in tudi v tujini. Zaposlenih je več kot 40 ljudi, med njimi tudi nekateri z okvarjenim sluhom; njihov razvoj in proizvodnja, prodaja in administracija so zavezani zagotavljanju slušnih rešitev za stranko. Kot tovarna za usposabljanje so se aktivno začeli ukvarjati z ustvarjanjem poklicnih priložnosti za mlade. Humantechnik aktivno spodbuja svoje zaposlene, da se strokovno razvijajo in predlagajo ideje, pa tudi uresničijo vizije. Ker izvoz predstavlja več kot 60 odstotkov in močno narašča, to potrjuje visoko stopnjo ugleda, ki jo Humantechnik uživa na mednarodni ravni, na primer na Nizozemskem, v Belgiji, Luksemburgu, Avstriji, Švici, Franciji, Veliki Britaniji, Španiji, na Portugalskem, v Italiji, Grčiji, Poljski, na Madžarskem, Češkem, Slovaškem, v Sloveniji, na Norveškem, Finskem, Švedskem in Danskem ter tudi zunaj meja EU. Visokokakovostne izdelke Humantechnik lahko prodajajo le usposobljeni svetovalci. Zato so zaposlili več kot 3000 strokovnjakov za slušne aparate in akustiko, ki strankam nudijo strokovno podporo od izbire do nakupa.

Poglej vse izdelke AUDIOropa

9. PHOENIX Professional audio

Nemško podjetje, ki ponuja široko paleto avdio-tehnologije po meri, je bilo ustanovljeno leta 2002. Skupina strokovnjakov v podjetju ima skoraj 30 let izkušenj iz elektroakustike in sveta glasbe. Njihovi inteligentni in zanesljivi profesionalni avdio sistemi zagotavljajo odlično kakovost zvoka tudi v akustično zahtevnih prostorih. Kakovost izdelkov se prvenstveno kaže z inovativnimi funkcijami procesiranja zvoka, z visoko funkcionalnostjo in vrhunskim končnim izdelkom. Njihovi proizvodi poosebljajo tržno znamko "narejeno v EU".

Poglej vse izdelke PHOENIX

PAN ACOUSTICS

Naše podjetje zastopa proizvajalca vrhunskih sistemov ozvočenja Pan Acoustics. Njihovi izdelki so primerni za govorna in glasbena ozvočenja v akustično zahtevnih prostorih. Sistem PanBeam nam s pomočjo digitalnega krmiljenja omogoča izredno natančno določanje smeri, jakosti, zakasnitve in barve zvoka. Vse nastavitve ali krmiljenje sistema se izvajajo preko programske opreme. Ker lahko zvok usmerimo naravnost k poslušalcem, se s tem uspešno izognemo nezaželenim odbojem in odmevu ter težavam pri ozvočevanju velikih prostorov ali na prostem. Takšno ozvočenje poslušalcem zagotavlja izredno kakovosten zvok in nemoteno spremljanje prireditev, nastopov, predavanj in koncertov. Pan Acoustics je kot proizvajalec inovativnih zvočnih sistemov in digitalnih avdio rešitev uspešen že več kot 12 let. Delajo v skladu z idejo o družbeni odgovornost podjetja in redno vlagajo v osebje, usposabljanje in tehnični napredek. Držijo se pregovora: "Kdo se ustavi, zarjavi". Njihov cilj je razvoj, proizvodnja in distribucija inovativnih in ustvarjalnih zvočnih rešitev za različna okolja uporabe. O sebi pravijo še tole: "made in Germany" ni samo izraz, za nas je to filozofija.

Poglej vse izdelke PAN ACOUSTICS

SOUNDSATION

V pojetju Soundsation verjamejo, da bi vsi morali imeti možnost izkusiti veselje ob ustvarjanju glasbe. Zato izdelujejo glasbeno opremo, ki je enostavna za uporabo, zanesljiva in zelo dostopna glasbenikom in ljubiteljem glasbe po vsem svetu. Ne glede na to, ali gre za zvočnik ali klasično kitaro, vse izdelke Soundsation oblikuje nadarjena ekipa izkušenih glasbenikov in avdio-inženirjev. Skupaj delajo od leta 2005 in strastno ustvarjajo odlične glasbene izdelke z visoko kakovostnimi izdelki z izjemnimi zmogljivostmi. Soundsation je del matičnega podjetja Frenexport, ki se ukvarja z glasbo od leta 1976. Ponosno delijo svoje znanje, da vam z njim pomagajo izpolniti najpomembnejše: vašo strast do glasbe.

Poglej vse izdelke SOUNDSATION

OPUS Technologies

Opus Technologies oblikuje in proizvaja kompaktne serije ojačevalnikov za izvedbo avdio-induktivno zanko., ki ponuja najboljše rezultate na mednarodnem trgu. Ponujajo širok spekter ultra kompaktnih in učinkovitih zančnih ojačevalnikov, ki zagotavljajo ciljno usmerjen, razumen in kakovosten odziv ob hkratnem optimiziranju stroškov proračuna. Njihova ekskluzivna tehnologija omogoča ljudem z okvarami sluha izboljšano kakovost zvoka na javnih mestih, kot so gledališča, konferenčne sobe ali sprejemni pulti. Kot člani IHLMA (združenje proizvajalcev induktivnih zank) vzdržujejo dialog s kolegi v industriji, da bi razvili trg in standarde, ki ga urejajo.

Poglej vse izdelke OPUS Technologies

MIPRO

Podjetje MIPRO je specializirano za projektiranje in proizvodnjo profesionalnih brezžičnih mikrofonskih sistemov in baterijskih prenosnih ozvočenj; ustanovitelj K. C. Chang je blagovno znamko poimenoval po besedni zvezi »profesionalni mikrofoni«. Njihovi izdelki se tržijo v 80 državah po vsem svetu, kjer so postali znana tajvanska blagovna znamka brezžičnih mikrofonov in baterijskih ozvočenj. Podjetje MIPRO je dobro znano po svojih inovativno zasnovanih izdelkih; prejelo je nagrado Tajvan Excellence in je pogosto nominirano v kategoriji nagrad TEC na področju brezžične tehnologije. Njihovo poslanstvo je »razviti najboljše brezžične mikrofone in brezžične naprave ter ustvariti blagovno znamko svetovnega razreda v industriji brezžičnih mikrofonov«.

Poglej vse izdelke MIPRO

TOPP PRO

Italijansko podjetje s široko paleto avdio izdelkov.

Kaj pravijo o sebi:

Kakšen je naš namen? Da bi bili prepoznani po naši zanesljivosti.

Da bi  ponudili izdelke na podlagi:

  • Vlaganja sredstev in energije v raziskave in razvoj.
  • Učinkovitega distribucijskega omrežja.
  • Tehnične in logističnie podpore, ki zagotavlja najvišjo kakovost paleti izdelkov in omogoča učinkovito servisno službo.

Poglej vse izdelke Topp Pro

FULGOR SERVICE

Fulgor service je italijansko podjetje, specializirano za produkcijo profesionalnega oddajanja glasu in akustične obdelave v cerkvah, s strokovnim znanjem, pridobljenim v več kot 30. letih vodenja na področju ojačanja za svete stavbe, ki se ponaša z instalacijami na treh kontinentih.
Podjetje ima pomembno operativno strukturo, s posebno opremo in visokimi tehnično-instrumentalnimi viri ter ima 15 visoko specializiranih enot, ki omogočajo doseganje odličnih rezultatov v proizvodnji s konkurenčnimi cenami ter deluje na celotnem ozemlju države in se širi v zahodni Evropi.

Izdelki podjetja Fulgor so neposredno zasnovani, preizkušeni in izdelani v lastni tovarni v Arcoli (SP), ki temelji na potrebah trga in stalnem iskanju inovativnih in funkcionalnih rešitev. Celotna paleta izdelkov z oznako Fulgor je izdelana z italijanskimi materiali in visoko usposobljeno delovno silo: kar omogoča izdelavo edinstvene rešitve s spremembami tudi na standardnih izdelkih v skladu s posebnimi zahtevami kupca.

Poglej vse izdelke Fulgor Service

 

Decibel Ltd Bolgarija

Bolgarsko podjetje, ki od leta 2012 razvija, proizvaja, inovira in združuje materiale za zvočno izolacijo in akustične materiale. Ustvarjajo sisteme za nadzor hrupa za stanovanjske, industrijske in specializirane projekte.

Osredotočeni so na iskanje optimalnih stroškovnih rešitev, ki so na voljo na trgu. Če ne obstajajo, jih naredijo sami.

Njihov glavni cilj je vedno najti najbolj uporabno, tehnološko in ekonomsko optimizirano rešitev. Osredotočeni so na kakovost in oblikovanje, ki dodaja vrednost vsakemu projektu.

Poglej vse izdelke Decibel  Ltd Bolgarija