eLoop prenosna slušna induktivna zanka, ki ponuja elegantno rešitev

 

  • Nov prenosni sistem slušne induktivne zanke eLoop podjetja OPUS navdušuje s svojo majhnostjo in zmogljivostjo. Manjše induktivne zanke so namreč vse pogosteje v uporabi in to povsod, kjer je zvok pomemben ali celo edini vir informacij (čakalnice, osebna okenca na uradih, recepcije, bivalni prostori, sejne sobe, pisarne). OPUS eLoop je odlična rešitev za tovrstna okolja. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu namreč omogoča zvočni prenos z indukcijo neposredno v slušni aparat naglušne osebe (preko T/MT ) ali preko sprejemnika z magnetno zanko. 

 

  • Ta majhna napravica (250 x 185 x 80 mm) omogoča odlično komunikacijo 1 na 1 na razdalji od 1 m pa do 1,20 m. Litijeva baterija omogoča do 10 ur samostojnega delovanja brez napajalnika. Pritrdilni nosilec pa poskrbi, da je vaš eLoop čvrsto pritrjen na sprejemni pult.

 

  • Na voljo je tudi različica eLoop+. Ta vključuje tudi vgrajen zunanji mikrofon in slušalko. Ta različica je uporabna predvsem za slabo slišeče osebe, ki niso opremljene s slušnim aparatom, ali pa kadar se gre za komunikacijo zaupne narave.

 

  • Toda resnična vrednost eLoop je v njegovem dizajnu. S svojo elegantno obliko, prijetnimi barvami in kompaktnim ohišjem se bo ta napravica brez problema ujemala tudi z najbolj dovršenim notranjimi prostori .