AUDAC Touch ™ 2

”Vaša naprava ima spletni vmesnik, kaj pa vaš sistem?”

AUDAC se zavzema za zvočne rešitve, ki bi jih bilo mogoče upravljati kar iz vašega lastnega žepa.

Z razvojem sistemske nadzorne platforme AUDAC Touch ™ 2 so to tudi dosegli. Ta prosto dostopna aplikacija namreč omogoča ustvarjanje in prilagajanje nadzorne plošče za posamezne izbrane programe. To pomeni, da lahko nadzorujete več različnih naprav z eno samo aplikacijo!

 

”Ojačaj zvok in poenostavi nadzor.”

Poleg tega vam nadzorna spletna platforma AUDAC Touch ™ 2 omogoča tudi, da različne funkcije izbranih naprav združite, da so nato prikazani na enem samem zaslonu. Ko opravite konfiguracijo, se uporabniški računi shranijo v ”oblak”, ta pa omogoča dostop do vaše nadzorne plošče iz katerekoli mobilne naprave. Možne so različne ravni dostopa: sami se odločite, kakšno pooblastilo boste dodelili posameznemu uporabniškemu računu (preverjanje ali urejate delovanja sistema, konfiguracija sistema, splošne funkcije sistemskega upravljanja …).

Obenem lahko pri sistemski nadzorni platformi AUDAC Touch ™ 2 sočasno uporabite do 5 vtičnic različnih AUDAC naprav, vključno z vsemi matričnimi sistemi. V kombinaciji z nadzorno enoto APC100 pa lahko tudi nadzirate avdio predvajalnike ter druge podobne naprave, kot so na primer ojačevalci serije WaveDynamics ™.

 

POPOLN NADZOR SISTEMA
Podprti so vsi matrični sistemi, avdio predvajalniki ter ostale podobne naprave v kombinaciji z vmesnikom APC100.

SAMODEJNO ODKRIVANJE NAPRAV
S to funkcijo bo aplikacija vse vaše AUDAC naprave samodejno zaznala in jih dodala v sistem. Tako jih boste z lahkoto dodali v vaše nadzorne plošče in ustvarili pripomočke po vaših potrebah.

PO MERI NAREJENA NADZORNA PLOŠČA
V že nekaj minutah in povsem preprosto si za uporabo aplikacije lahko ustvarite nadzorno ploščo po meri.

NA VOLJO BREPLAČNO
Aplikacijo, ki je enostavna za uporabo in konfiguracijo, obenem pa vsebuje profesionalne funkcije, si lahko naložite popolnoma brezplačno.

 

Z aplikacijo AUDAC Touch ™ 2 torej na trg prihaja kar nekaj novosti in revolucionarnih funkcij. Poleg zmogljivih pripomočkov, ki vam bodo pomagali nadzorovati vaš sistem, pa ima AUDAC Touch ™ 2 kar nekaj vdelanih funkcij, ki bodo v pomoč tudi upraviteljem sistemov ter monterjem.

 

▼   Download for Android

▼   Download for Apple iOS

▼   Download for Windows (installation file*)

▼   Download for Windows (standalone*)

▼   Download for Linux

▼   Download for MacOS